Midzomerdagen

De langste dag van het jaar (midzomer) ligt alweer achter ons. De nachten zijn nog steeds erg licht en dat merken we vooral door een gebrek aan slaap dat we hierdoor langzaam opbouwen. Op tijd naar bed gaan blijkt echt lastig als het zo licht is en uitslapen is er met Laura ook niet echt bij. Maar ach, slapen kunnen we ook na ons sabbatical wel weer ;)!

Vorige week was het regenachtig en zijn we veel in/om huis gebleven. Maar sinds deze week is de zon weer teruggekeerd en hebben we weer een paar mooie bergtopjes kunnen bedwingen terwijl Laura op school was. En het is heerlijk dat je gewoon ‘s avonds ook nog even de berg achter je huis omhoog kunt lopen. Laura gaat veel op pad met school. Bij mooi weer pakken ze hun rugzakjes in en zoeken ze een mooie plek om te eten en te spelen. Maar ook na school wordt er heel veel met elkaar gespeeld. Er waren vorige week twee kinderfeestjes en dan wordt gewoon de hele klas uitgenodigd (11 kinderen). Eerst taart en cadeautjes en dan spelen maar! Laura heeft morgenmiddag haar eigen kinderfeestje met pizza en ijs op de camping. Dus dan mag het zonnetje wel even extra hard schijnen.

5 Comments

  1. Henderijn

    Gefeliciteerd met de verjaardag van Laura. Heerlijk dat jullie zo kunnen genieten van de prachtige natuur. Geweldig mooie foto’s. Groetjes Henderijn

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *