Zonnige plaatjes

Na ruim 5 weken zonnig en droog weer te hebben gehad, komt het vandaag met bakken uit de hemel. De boeren zijn daar heel blij mee. En ach, voor ons is een dagje (of 2) binnen relaxen ook geen straf na al die weken mooi weer en buiten actief bezig zijn. In deze blog vooral plaatjes die een beeldend verslag doen van de afgelopen 2 weken, waarin we afkoeling zochten in en op het water, we bezoek kregen van Aud en Jostein uit Byrkjelo, Laura heel veel bloemen heeft geplukt, het dansseizoen heeft afgesloten met een uitvoering en op schoolreisje is geweest en Ellen alle trimposten heeft volbracht. Nu ga ik snel Laura ophalen van school. Zij hebben met de klas afgelopen nacht in een tent in het bos overnacht en ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe ze het heeft gehad!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”100″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Diavoorstelling” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

2 Comments

  1. Joost

    Zie ik daar nu een haai? Wist niet dat die in Noorwegen ook voorkwamen. Haha. Jaloersmakende plaatjes weer. Wat een uitzichten, wat een rust.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *