De bergen op, de fjorden in!

Wat vliegt de tijd! En wat zijn we aan het genieten van dit geweldig mooie land en deze ongelooflijk mooie zomer! Het is nu zomervakantie dus het dorp wordt overspoeld met toeristen en veel ‘locals’ zijn juist even het dorp uit getrokken. Wij zijn zelf een paar dagen ‘op vakantie’ geweest in de buurgemeente Luster, waar we heerlijk hebben gezwommen, gewandeld en geklommen. Vlak voor de vakantie heeft Laura haar eerste overnachting in een onbemand berghutje gehad en hebben we een mooie 2-daagse rondwandeling in de bergen kunnen maken. Nadat Laura eind juni haar kinderfeestje op de camping al had gevierd, was er op de grote dag zelf (7 juli) ook de hele dag door bezoek. En dat alles buiten onder de altijd maar stralende zon! Gisteren en vandaag zijn er een paar zware onweersbuien geweest, maar nu lijkt het alweer flink op te klaren. Wat ons betreft prima, want dit land is gewoon gemaakt om buiten actief (of iets minder actief) bezig te zijn! En dan is het natuurlijk wel zo prettig als de zon schijnt :).

2 Comments

  1. Linda

    Weer even de tijd genomen om bij te lezen. Wat een heerlijke tijd voor jullie daar met zo veel mooi weer. Dat hebben jullie wel verdiend. Wat een mooie foto’s ook, het ziet er uit als een onvergetelijke tijd. Niet alleen voor jullie, maar ook voor Laura. Wat een leuke dingen onderneemt zij met school, met vriendjes en met jullie.
    Geniet nog lekker met elkaar.
    Groetjes van Nils, Lars, Vincent en Linda

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *