Het is lente!

De afgelopen dagen was het prachtig lenteweer. De sneeuw smelt hard en de eerste krokussen verschijnen tussen het gele gras. Door het mooie weer hebben we volop buiten kunnen genieten. Paul en ik hebben samen nog twee prachtige skitoertjes gemaakt en Laura was niet weg te slaan uit het skigebied. We hebben ook de omgeving op de fiets verkend. Het fijne van dit seizoen is dat de wegen in het dal al vrij zijn van sneeuw, terwijl je in de bergen nog heerlijk kunt (toer)skiën. En naast het ‘lekker buiten bezig zijn’ hebben we ook ons zonovergoten terras goed ingewijd.

“Norge er ikke skapt for å sitte på ræva” (‘Noorwegen is niet gemaakt om op je kont te zitten’). Deze tekst las ik op een muts in het skigebied. En zo is het! De natuur roept je hier gewoon naar buiten. Nou ja… af en toe op je terras van het uitzicht genieten mag natuurlijk ook wel :).

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”58″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Diavoorstelling” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

4 Comments

  1. Marleen van den Engel

    Wow Ellen, wat klinkt dit allemaal heerlijk en mooi! Supermooie foto’s . Genieten, volop ! Inmiddels schijnt hier in Nederland ook de zon en is het lente aan het worden.
    Groetjes dan ook uit zonnig Eindhoven.

    Marleen

  2. Marloes

    Fijn lieve Ellen, Paul en Laura te lezen dat jullie al heerlijk genieten en alle hectiek hebben achter gelaten! Dikke knuffel!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *