En toen waren we weer thuis

Laura’s laatste dag op de Noorse school, nog een laatste keer naar Geitabotn en nog een keer naar onze ‘huisberg’ Nesahaugen, een geweldig leuk afscheidsfeestje in de gymzaal van de school, nog een laatste bezoekje van vrienden uit Nederland, alles inpakken en dan vertrekken uit het prachtige Fjærland met al die verschrikkelijk lieve mensen. Aan alles komt een eind. Maar dit is een open eind. Want we komen terug! We hebben al een fantastisch mooi vakantiehuis gereserveerd voor in de meivakantie en de zomervakantie volgend jaar. En wie weet wat er daarna nog volgt ;).

Onze terugreis naar het zuiden verliep via Mikkelparken in Kinsarvik (Hardanger), waar we één nachtje kampeerden, naar Kristiansand, waar we twee nachtjes in een huisje sliepen. De laatste dag in Noorwegen hebben we grotendeels op het strand in de zon doorgebracht. Een mooie afsluiting van een geweldige lente en zomer. Wat hebben we toch ontzettend veel geluk met het weer gehad daar! Vanuit Kristiansand gingen we met de boot naar Denemarken en daar hebben we twee nachtjes gekampeerd bij Legoland. Daarna volgde een lange autorit (met een aanhanger gaat het echt heel traaaag) naar huis. En wat is het heerlijk om weer in en om ons eigen huis te zijn!

De tijd in Noorwegen is echt omgevlogen en had van mij nog best even mogen duren. Maar morgen gaat Laura weer naar school en wij weer aan het werk en is ons sabbatical echt verleden tijd. We hebben prachtige ervaringen en herinneringen verzameld. Die blijven gelukkig wél bestaan. En Fjærland ook. Dus: tot ziens Fjærland :)!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”104″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Diavoorstelling” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

One Comment

  1. Linda

    Wat is Laura groot zo tussen haar Lego Friends vriendinnen. Hopelijk hebben jullie een goede start gehad vandaag op het werk en Laura op school.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *