2020

Geen avonturen in Noorwegen, maar wel een Noors avontuur in Nederland!

Wat een jaar! Door corona werd Noorwegen ineens zo goed als onbereikbaar. Gelukkig viel het staartje van de kerstvakantie 2019 net in 2020, zodat we toch ook vorig jaar even in ons 2e thuisland zijn geweest ;). Mijn huttentocht voor Bergsportreizen kon niet door gaan. De kerstvakantie van 2020 in Noorwegen ook niet. Een slecht jaar voor avonturen in Noorwegen dus :(.

Gelukkig hadden we voor 2020 ook een heel ander groot avontuur op de planning: de bouw van onze eigen Noorse ‘hut’ in Nederland! En dat avontuur ging wél door :).

We wilden heel graag een duurzaam huis van hout, met moderne Scandinavische looks. Finnhouse wist ons droomhuis in no time te realiseren. In januari werd de fundering gelegd en in juli kregen we de sleutel van ons houten paleis. Sinds die tijd wonen we daar met heel veel plezier. En we zijn van plan dat ook nog heel lang te blijven doen.

Onze eigen Noorse hut

Meer foto’s van ons huis zijn te bekijken op de website van Finnhouse via deze link.

Vanuit ons mooie nieuwe huis kijken we alweer uit naar onze volgende avonturen in Noorwegen. Zullen we in de meivakantie al kunnen gaan? En zal mijn huttentocht komende zomer wel doorgaan? Ik hoop het maar, want begin de Noorse bergen, fjorden en mensen erg te missen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *